Top 10 leffatunnarit


Rakastan elokuvamusiikkia ja elokuvien tunnuskappaleita. Paloin halusta valita kärkikymmenikön leffatunnareiden osalta ja koska tehtävä oli yllättävän vaikea en laittanut näitä paremmuusjärjestykseen:)


Tässä listaukseni vanhimmasta kappaleesta uusimpaan:

1. The Way We Were samannimisestä elokuvasta

2. Burning Heart elokuvasta Rocky IV

3. I Have Nothing elokuvasta Bodyguard

4. Elämän Tie elokuvasta Leijonakuningas

5. Gangsta’s paradise elokuvasta Levottomat sielut

6. My Heart Will Go On elokuvasta Titanic

7. Men In Black samannimisestä elokuvasta

8. Skyfall samannimisestä elokuvasta

9. Shallow elokuvasta A Star is Born

10. Nothing is Lost (You Give Me Strength) elokuvasta Avatar 2: The Way of Water


Miksi juuri nämä?


1. Barbra Streisandin tulkitsema kappale on upea balladi, joka kiteyttää elokuvan sisällön ja sanoman täydellisen kaihoisasti. Ei voi kuin huokaista ihastuksesta ja katkeransuloisuudesta.

2. Mahtava rock-kappale, jonka kertosäe on täyttä kultaa. Tässä on asennetta!

3. Whitney Houstonin loistelias esitys täynnä herkkyyttä ja voimaa. Tiukka taisto oli I Will Always Love You:n kanssa, mutta tämä kappale ei ole niin puhki kulutettu ja tässä on elokuvallista tyylikkyyttä.

4. Kun kuulin tämän ensimmäisen kerran niin vesiputous valui silmistäni leffateatterin penkissä. Niin vahva teksti ja esitys, että ei voi muuta kuin upota mukaan ja kokea musiikin voima. Tässä maistuu elämä!

5. Tarttuva kertosäe, loistavat räpit, iskevä biitti ja kuoro, siitä on hyvä tunnusbiisi tehty. 

6. Klassikko, josta en aluksi pitänyt, mutta josta on kasvanut rakkauslaulujen järkäle. Onnekseni olen saanut kuulla tämän myös livenä Celine Dionin laulamana ja olen veisannut itsekin karaokessa:)

7. Men in Black pistää tanssimaan ja musiikkivideon koreografia onkin mahtava. Pidän etenkin naislaulajan osuuksista ja kertosäe on tässäkin huippu. 

8. Tiukka kisa Bond-tunnareiden välillä, koska hyviä on niin paljon, mutta Adelen esitys on huikea ja tässä laulussa on kaikki Bond-biisin ominaisuudet. Tyylikäs, perinteikkäät soundit, mutta silti moderni. 

9. Mikä duetto Lady Gaga ja Bradley Cooper, joka yllätti laulutaidoillaan! Voimakas ja intensiivinen balladi. Rakastan <3

10. Uusin ihastukseni, jossa viehättää The Weeknd:n eteerinen laulu ja Swedish House Mafian biitit. Laulussa on alkukantaista voimaa ja harmoniat miellyttävät kovasti. 


Löytyykö tältä listalta sun suosikkeja?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Myrskyluodon Maija (2024)

Irlantilainen toivomus (2024)

Harold Fryn toiveikas taival