Tulevia ensi-ilta elokuvia, joita odotan 🤩



Kevään ja kesän 2023 aikana on tulossa monta jännittävää ja mielenkiintoista elokuvaa ensi-iltaan, joita odotan innokkaasti. Tässä muutamia pian nähtäviä leffoja:

Love Again: Todettakoon, ettei tämä elokuva välttämättä ole mestariteos, mutta Celine Dionin fanina haluan ehdottomasti nähdä miten hän onnistuu näyttelijänä ja vieläpä romanttisessa komediassa. Lisäksi hän on tehnyt viisi uutta laulua elokuvan soundtrackille! 



Pieni merenneito: On hyvin jännittävää nähdä itselle rakkaasta Disney -klassikosta tehty uusintaversio. Näyttelijät ovat ainakin etukäteen kutkuttavan mielenkiintoiset. Saa nähdä kuinka uskollinen tarina on alkuperäiselle animaatiolle. 


Asteroid City: Wes Anderson uusi elokuva on aina tapaus ja tyylilleen ominaisesti näyttää siltä, että näyttelijäkaarti on käsittämättömän huikea ja elokuva on varsinaista silmäkarkkia. 


Indiana Jones and the Dial of Destiny: Tuntuu hurjalta nähdä kahdeksankymppinen Harrison Ford vielä kerran tässä ikonisessa roolissaan, mutta en malta odottaa! Toivotaan onnistunutta ja viihdyttävää tarinaa. 


Oppenheimer: Christopher Nolan on yksi suosikkiohjaajistani ja toivon hänen tehneen uuden mestariteoksen. Näyttelijät ovat ainakin alansa huippuja. Erittäin mielenkiintoinen aihe ja myös valitettavan osuva tähän aikaan, jota elämme. 


Barbie: Tunteeni tätä elokuvaa kohtaan ovat kahtiajakoiset. Toisaalta kiinnostaa kovasyi millainen tarina Barbien muovisen maailman ympärille on luotu, mutta toisaalta pelkään, että elokuva on totaalinen floppi ja hölmö hömpötys. No pian se nähdään! 








Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Myrskyluodon Maija (2024)

Irlantilainen toivomus (2024)

Seinen syvyyksissä (2024)