Blogi 1 vee!

                             


Huomasin, että blogini oli täyttänyt vuoden 4.12.2023. Olin tuolloin Pariisissa ja matkakuume oli vienyt kaiken huomion niin meni tämä juhlapäivä totaalisesti ohi, mutta vielä ei ole liian myöhäistä huomioida 1-vuotiasta leffablogiani. 

Tärkein ensin eli iso kiitos kaikille, jotka lukevat blogiani! Jokainen lukukerta ilahduttaa minua ja tieto siitä, että kirjoittamani arvio on kirvoittanut kommentteja tai saanut lähtemään elokuviin lämmittää suuresti. Ilman lukijoita bloginkirjoitus olisi turhaa tai ainakin tylsää yksinpuhelua.

Kirjoittaminen on osoittanut innostavaksi ja yllättävän vaivattomaksi vaikka se onkin minulle uusi aluevaltaus. Blogille on pitänyt tehdä aikataulutus, jotta siihen pystyy panostamaan ja sehän on sujunut tällaiselta kalenterin orjalta leikiten. Olen julkaissut tähän mennessä 147 blogitekstiä sisältäen leffa-arvioita, sarjasuosituksia, top 10-listauksia ja  kirjoituksia itselleni uusista elokuvakokemuksista. 

Ensimmäinen julkaisemani teksti on yksi suosituimmista eli elämäni elokuvat top 3 (https://www.leffahammas.com/2022/12/elamani-elokuvat-top-3.html). Tunnistatko muuten mitkä kolme elokuvaa minulla on kädessäni tämän blogitekstin alussa olevassa kuvassa? Yksi on kyllä niin tehokkaasti piilossa, että sen joutuu arvaamaan, mutta vinkin saa yläpuolelle linkittämästäni blogitekstistä.  

Kirjoitin ensimmäinen leffa-arvion vallan mainiosta kauhukomediasta The Menu, joka saa edelleen lämpimät suositukset eli kannattaa katsoa jos et ole vielä nähnyt! Tässä linkki arvioon: https://www.leffahammas.com/2022/12/nain-menun-kohta-pari-viikkoa-sitten.html

Julkaisen joulukuun lopussa listauksen vuoden 2023 omista suosikkielokuvistani, mutta nyt voin nimetä pari tämän vuoden leffaelämyksistä: 

* Elämäni ensimmäinen sing-along Kino Reginassa oli ikimuistoinen ja etenkin kun kyseessä oli yksi rakkaimpia Disney -klassikoita:      https://www.leffahammas.com/2023/05/elamani-ensimmainen-sing-long.html

            * Comeback -elokuvan juhlanäytös, sillä paikalla oli elokuvantekijöitä. Aion osallistua myös ensi vuonna Red Carpet -festivaaleille, hieno tapahtuma!

                   

Petri Kotwica ja Mikko Leppilampi

* Uusi harrastus: Järvenpään opiston elokuvakerho, jossa jatkan myös kevätkaudella

                   


Ensi vuodelta odotan erityisesti tulevia palkintogaaloja kuten Golden Globesia, jossa ’Kuolleet lehdet’ ja Alma Pöysti ovat ehdokkaina ja tietysti Oscar -gaalaa, jonka aion taas valvoa perinteen mukaisesti. 

Tästä jatkuu iloisin kirjoitustunnelmin Leffahampaan puraisema -blogin toinen vuosi!                    


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Myrskyluodon Maija (2024)

Harold Fryn toiveikas taival

Sarjasuositus: Blue Lights -Belfastin poliisit