Arvio: Shotgun Wedding

 


’Shotgun Wedding’ sai ensi-iltansa vuoden 2022 joulukuussa yksinoikeudella Amazon Prime Videolla. Jason Mooren (Pitch Perfect) ohjaaman romanttisen komedian pääroolissa nähdään moniosaaja, romcom ekspertti Jennifer Lopez ja muun muassa Transformers -elokuvista tutuksi tullut Josh Duhamel. Sivurooleissa on myös tuttuja kasvoja kuten laulaja/näyttelijä Lenny Kravitz ja kovassa nosteessa oleva komedienne Jennifer Coolidge (The White Lotus). 

’Shotgun Wedding’ alkaa perinteisen romanttisen komedian tapaan: Darcy (Lopez) ja Tom (Duhamel) valmistautuvat häihinsä harjoitusillallisen vietolla unelmakohteessa Filippiineillä yhdessä perheensä, ystäviensä ja yllätyksenä saapuvan Darcyn ex-kihlatun (Kravitz) kanssa. Häät saavat erikoisen käänteen merirosvojen rantautuessa yksityissaarelle ja hääpäivä muuttuu kertaheitolla toiminnantäyteiseksi taisteluksi hääparin ja vieraiden yrittäessä pysyä hengissä. Meno äityykin hetkittäin melkoisen väkivaltaiseksi ja veriseksi. 

Lopezin ja Duhamelin välinen kemia toimii ja sivurooleissa nähtävät Kravitz ja Coolidge tekevät pääosan esittäjien tapaan sen mitä heiltä voi odottaa. Ylipäänsä elokuvassa hyödynnetään näyttelijöiden taiteelliset ja etenkin ulkoiset avut kuten esimerkiksi Lopezin treenattu vartalo minkä esittely tuntuu jo aika huvittavalta toistolta ja tällä kertaa myös hieman roisilta. Tämä saattaa olla viimeinen hääelokuva Lopezilta, koska aika ajaa vääjäämättömästi ohi Hollywoodissa vaikka näyttäisi upealta yli viisikymppisenä niin kuin Jennifer.   

Käsikirjoituksesta vastaa Mark Hammer, jolle tämä on vasta toinen elokuva. Mitään uutta ja ihmeellistä ’Shotgun Wedding’ ei valitettavasti tuo lajityyppiinsä ja elokuva on lopulta aikamoinen sekasotku, joka ei onnistu kirvoittamaan ainakaan minulta edes naurun hörähdystä. Reilut puolitoista tuntia kestävä sekoilu ei varsinaisesti tylsistytä muttei onnistu myöskään viihdyttämään. Itseäni elokuva kiinnosti lähinnä Lopezin ja kiinnostavan konseptin takia, mutta jouduin pettymään. 

Kertakatselun kestävä ’Shotgun Wedding’ sai yhden palkintoehdokkuuden Jennifer Coolidgen näyttelijäsuorituksesta mikä lienee elokuvan parasta antia. 

⭐️⭐️
Kuva: imdb.com
Tiedot: imdb.com
Traileri: youtube.com

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Myrskyluodon Maija (2024)

Irlantilainen toivomus (2024)

Harold Fryn toiveikas taival